Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlik banyo görmek

Rüyada karanlik banyo görmek

Rüyada karanlik banyo görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlik banyo gördüyseniz:

  • Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir.

Rüyada karanlik banyo görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kara yılan yakalamak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara koç görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara balık yakalamak büyük bir projenin başına geçileceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara köpek görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara ekmek çok kötü hissedileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments