Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara köpek görmek

Rüyada kara köpek görmek

Rüyada kara köpek görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sorunların tamamen biteceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kara köpek gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada evde kara köpek görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına inanılır.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada kara köpekten kaçmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kara köpek görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara köpek öldürmek hayallerindeki eve sahip olacağına, mutluluğunun artacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada küçük kara köpek görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara köpek sevmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments