Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm görmek

Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm görmek

Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kişinin başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Herkesin yararına değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada asmada kara üzüm görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kara üzüm toplamak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada taze kara üzüm görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, gözyaşına boğulacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kara üzüm yemek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada kara üzüm yedirmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada kara üzüm yemek görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, fırsatların elden kaçacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Rüyada kara üzüm yediğini görmek saygınlığının artacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments