Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlığa yürümek

Rüyada karanlığa yürümek

Rüyada karanlığa yürümek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, istediği gibi yaşayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlığa yürümek gördüyseniz:

  • Mesafenizi korumalısınız.

Rüyada gece karanlıkta yürümek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulur.

Rüyada karanlık yürümek tüm keyfinin kaçacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık dağda yürümek kimseyle konuşmayacağına, daha iyi anlaşır olacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet eder.

Rüyada karanlığa doğru yürümek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, koyu sohbetler edeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta yağmurda yürümek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada karanlığa yürümek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, önemli bir şahsiyet olacağına inanılır.

Rüyada karanlık dar yolda yürümek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments