Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karaciğerini bağışlamak

Rüyada karaciğerini bağışlamak

Rüyada karaciğerini bağışlamak hayallerinin yıkılacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada karaciğerini bağışlamak gördüyseniz:

  • Ara sıra coşacak olan duygularınız sizi etkileyecek.

Rüyada karaciğerini bağışlamak kalbini tekrar hayata açacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran bağışlamak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bağışlamak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada böbreğini bağışlamak esenlik içinde olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada böbrek bağışlamak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan bağışlamak güzel günlerin geleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada böbrek bağışladığını görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada para bağışlamak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments