Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara üzüm satın almak

Rüyada kara üzüm satın almak

Rüyada kara üzüm satın almak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kara üzüm satın almak gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Rüyada kara üzüm satın almak büyük işlerin ortaya konulacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara üzüm koparmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işarettir.

Rüyada kara üzüm yediğini görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara üzüm kurusu görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara üzüm yedirmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kara üzüm yıkamak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına delalet eder.

Rüyada kuru kara üzüm görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada kara üzüm asması görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments