Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara toprak görmek

Rüyada kara toprak görmek

Rüyada kara toprak görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kara toprak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda inisiyatifi elinize almanız gerekiyor.

Rüyada kara toprak görmek büyük adımlar atacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine inanılır.

Rüyada kara toprak kazmak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kediyi evden atmak daha fazla kazanç getireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına tabir olunur.

Rüyada kara peçe görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara renk görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalettir.

Rüyada kuru kara üzüm yemek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine inanılır.

Rüyada kara fatma öldürmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara bakkal görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments