Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara peçe görmek

Rüyada kara peçe görmek

Rüyada kara peçe görmek büyük kazançlar elde edileceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, şansının açılacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, bekar ise evleneceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kara peçe gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Rüyada kara peçeli kadınlar görmek aydınlık bir döneme girileceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, şöhretli biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara peçe görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, yanlış kararlar vereceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kara peçeli kadın görmek kazancını arttıracağına, kısmetinin açılacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işarettir.

Rüyada peçe takmak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada peçe görmek çektiği yokluğun unutulacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına yorulur.

Rüyada yüzü peçeli kadın görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada siyah peçeli kadın görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, o kapıyı kapatacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada peçe taktığını görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments