Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara bakkal görmek

Rüyada kara bakkal görmek

Rüyada kara bakkal görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, büyük çaba sarfedeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, yoksul için zenginliğe rivayet etmektedir.

Rüyada kara bakkal gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Rüyada bir sürü kara böcek görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kelebek görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara üzüm asması görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, işlerin de hafifleyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uçan kara fatma görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, en yüksek makamlara oturacağına delalettir.

Rüyada karaoke yapmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, imkânlarını kaybedeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kara inekten kaçmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bahçede kara lahana görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, takdir toplayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments