Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara renk görmek

Rüyada kara renk görmek

Rüyada kara renk görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, rakiplerini alt edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulur.

Rüyada kara renk gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler ya da ihmal sağlığnızı olmusuz yönde etkileyebilir.

Rüyada kara renk görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara lahana dolması görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kara toprak kazmak en büyük acılarının dineceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret eder.

Rüyada kara sularda yüzmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, saygınlık elde edeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada kara bulutların üzerine geldiğini görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kara örümcek görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, günahtan temizlenmeye işaret etmektedir.

Rüyada kara yavru kedi görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments