Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara sürmek

Rüyada kara sürmek

Rüyada kara sürmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, yolculuğa çıkmaya, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına inanılır.

Rüyada kara sürmek gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi en iyi şekilde uyan seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada yüze kara sürmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara sürmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karalara bürünmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada kara dumanlar görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara mercimek görmek malını ve parasını kaybedeceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlik gölge görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, bazen umutlarını yitireceğine inanılır.

Rüyada kara incir yemek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kara incir ağacı görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments