Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimekli yemek görmek

Rüyada mercimekli yemek görmek

Rüyada mercimekli yemek görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimekli yemek gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimekli pilav yemek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı yemek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yemek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek bir süre belini doğrultamayacağına, esenlik bulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa yorulmaktadır.

Rüyada mercimek köfte yemek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada mercimek pilavı yemek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments