Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara fare görmek

Rüyada kara fare görmek

Rüyada kara fare görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, neredeyse kahrolacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, başarılar elde edileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet eder.

Rüyada kara fare gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük kara fare görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi ve fare görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına delalettir.

Rüyada kara fare öldürmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada kara fare görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kara sinek toplamak hayal kırıklığına düşeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kara köpek sevmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru kara erik görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Rüyada kara düşmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments