Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara insan görmek

Rüyada kara insan görmek

Rüyada kara insan görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kara insan gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Rüyada kara yüzlü insan görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kara çarşaflı insan görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yüzü kara insan görmek yardımın alınacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanın yüzünü kara görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, güzel bir hayatı olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada kara insan görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın yüzünü kara görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara insanlar görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, dertlerinin sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara yün görmek fırsatların heba edileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments