Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yün görmek

Rüyada kara yün görmek

Rüyada kara yün görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, anne baba duası alınacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara yün gördüyseniz:

  • Eski ilişkilerinizden örnek almanız durumunda sevdiğiniz bir kişiye tam olarak ne söyleyeceğinizi biliyor olacaksınız.

Rüyada kara yün görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yün ıslamak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada siyah yün ip görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün taşımak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi rivayet eder.

Rüyada yün halı görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, başarılarının devamının geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yün yakmak yokluğun biteceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yün örgü görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada yün çırptığını görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yıpranacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments