Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara inek görmek

Rüyada kara inek görmek

Rüyada kara inek görmek bunalımlı günler geçirileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kara inek gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada kara inek görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara inekten kaçmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada kara melek görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına yorulur.

Rüyada iki kara yılan görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kara yarasa görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada kara fatmalar görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara zeytin toplamak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara cübbe görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments