Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara fatmalar görmek

Rüyada kara fatmalar görmek

Rüyada kara fatmalar görmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara fatmalar gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada kara fatma yemek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada uçan kara fatma görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalettir.

Rüyada evde kara fatma görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara fatma öldürmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada kara fatmalar görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kara fatma görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fatma anayı görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada faişe görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments