Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara gömlek görmek

Rüyada kara gömlek görmek

Rüyada kara gömlek görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, hedeflere ulaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kara gömlek gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Rüyada kara gömlek görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada kara gömlek giymek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada gömlek giymek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek alıp giymek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada eflatun gömlek görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek gömleği giymek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek kesmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments