Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eflatun gömlek görmek

Rüyada eflatun gömlek görmek

Rüyada eflatun gömlek görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada eflatun gömlek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada eflatun gömlek görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına işaret eder.

Rüyada eflatun gelinlik görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada eflatun gelinlik giymek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eflatun çiçek görmek iç sıkıntısına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada eflatun eşarp görmek işe giren herkesin kalkınacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalet etmektedir.

Rüyada eflatun elbise görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eflatun renk görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, işinde en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada eflatun koltuk görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments