Rüyada kara düşmek

Rüyada kara düşmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara düşmek gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşmalar, eski ilişkilerde hareketlilik veya geçmişe dönük ilişkilerde sorunların tekrar ele alınması türünde gelişmeler yaşayabiliriz ya da yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada kara düşmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada kara kuyuya düşmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki kara kedi görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara öküz görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada kara yarasa görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada veysel karani görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada kara kaplı defter görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada kara gömlek giymek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top