Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çarşaflı erkek görmek

Rüyada kara çarşaflı erkek görmek

Rüyada kara çarşaflı erkek görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara çarşaflı erkek gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Rüyada kara çarşaflı erkek görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada kara çarşaf giymiş erkek görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara çarşafa girmek önünün kapanacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara çarşaflı kadınlar görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kara çarşaflı adam görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalettir.

Rüyada kara çarşaf giymiş kadın görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana rivayet eder.

Rüyada kara çarşaf giymek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments