Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kucağında taşımak

Rüyada arkadaşını kucağında taşımak

Rüyada arkadaşını kucağında taşımak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, istediği başarıyı göstereceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanız en önemli konu fikirlerinizde ısrarcı olmamanız, hareketlerinizde, konuşmalarınızda azami derecede dikkatli olmalısınız.

Rüyada arkadaşını kucağında taşımak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada birinin kucağında taşımak daha güçlü hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işaret eder.

Rüyada ölen birini kucağında taşımak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi kucağında taşımak dönmeyen şansın artık döneceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak çok büyük paralar kazanılacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kucağında erkek bebek taşımak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucağında yük taşımak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eşini kucağında taşımak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments