Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek ve böğürtlen yemek

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada çilek ve böğürtlen görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen yemek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada böğürtlenli pasta yemek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına inanılır.

Rüyada böğürtlen yemek fırsatların heba edileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlen toplayıp yemek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada böğürtlen toplamak ve yemek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan böğürtlen yemek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments