Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton yıkamak

Rüyada beton yıkamak

Rüyada beton yıkamak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, canının sağ olacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton yıkamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz özel hayatınızı karıştırabilir.

Rüyada hortumla beton yıkamak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, bir anda atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beton merdiven yıkamak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton yıkamak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Rüyada betonu yıkamak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada ıslak beton görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada beton kolon görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada betondan merdiven görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulur.

Rüyada beton karmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments