Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar satmak

Rüyada kar satmak

Rüyada kar satmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının karışacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, zorlukların baş göstereceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işarettir.

Rüyada kar satmak gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Rüyada kar satmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbisesini satmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın satmak hayatının iyileşeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına inanılır.

Rüyada altın kolye satmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pamuk satmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada sarımsak satmak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine delalet eder.

Rüyada balık satmak yolunda huzurla devam edeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine işarettir.

Rüyada arsa satmak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments