Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa kurtarmak

Rüyada kaplumbağa kurtarmak

Rüyada kaplumbağa kurtarmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işlerini yoluna koyacağına, yersiz yere suçlanacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa kurtarmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz iltifatlara sebep olabilir.

Rüyada kaplumbağayı kurtarmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kurtarmak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, kalbinin küt küt edeceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla kaplumbağa görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış kaplumbağa görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa kusmak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük destek vereceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kaplumbağa görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan kaplumbağa görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kafası görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments