Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı kaplumbağa görmek

Rüyada kanatlı kaplumbağa görmek

Rüyada kanatlı kaplumbağa görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ilim irfan öğreneceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine yorulur.

Rüyada kanatlı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Çok önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kanatlı kaplumbağa görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada kanatlı görmek kazancın artacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, dünya malının çoğalacağına inanılır.

Rüyada parmağını kanatmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine inanılır.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, herkesin önünde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine yorulur.

Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin burnunu kanatmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kanatlı melek olmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments