Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde kaplumbağa görmek

Rüyada evinde kaplumbağa görmek

Rüyada evinde kaplumbağa görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yeni bir adım atılacağına, işte de mutlu olunacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağayı evinde görmek başarısız olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evinde kaplumbağa görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işarettir.

Rüyada evin içinde kaplumbağa görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, giden birinin geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı kaplumbağa görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çiftleşen kaplumbağa görmek yeni bir hayat kurulacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ısırmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa larla yüzmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa gözü görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, daha çok çalışılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments