Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa taşımak

Rüyada kaplumbağa taşımak

Rüyada kaplumbağa taşımak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa taşımak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken ani karar almamaya özen gösterin.

Rüyada kaplumbağa taşımak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında kaplumbağa görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa figürü görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz kaplumbağası yakalamak kendisini çok kötü hissedeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve kaplumbağa görmek gönül kapılarını açacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine yorulur.

Rüyada turuncu kaplumbağa görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments