Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerin büyüdüğünü görmek

Rüyada dişlerin büyüdüğünü görmek

Rüyada dişlerin büyüdüğünü görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada dişlerinin büyüdüğünü görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına delalet eder.

Rüyada diş büyüdüğünü görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, şen kahkahalar atacağına delalet eder.

Rüyada dişlerin büyüdüğünü görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkon büyütmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başının büyüdüğünü görmek canın sıkılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine tabir olunur.

Rüyada işini büyütmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek büyütmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, evlat sahibi olacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağının büyüdüğünü görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments