Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa şekli görmek

Rüyada kaplumbağa şekli görmek

Rüyada kaplumbağa şekli görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, geçiminin güçleşeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa şekli gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmaktan kaçınmamanız ya da katılımcı olmanız toplum içindeki statünüzü bir basamak yukarı taşımakta etkili olabilir.

Rüyada kaplumbağa şekli görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, şükrederek yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada azraili insan şeklinde görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine delalettir.

Rüyada ay şekli görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet eder.

Rüyada kalp şeklinde bulut görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine inanılır.

Rüyada hilal şekli görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına inanılır.

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek şekli görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, hasta ise şifa bulacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada yıldız şekli görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments