Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay şekli görmek

Rüyada ay şekli görmek

Rüyada ay şekli görmek isteklerine kulak vereceğine, patron olunacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, kötü gününü de paylaşacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, düşmanlarını kaybetmeye, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına inanılır.

Rüyada ay şekli gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Rüyada hilal şeklinde ay görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına inanılır.

Rüyada ay şekli görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada azraili insan şeklinde görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada melek şekli görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan şeklinde ağaç görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cini insan şeklinde görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada insan şeklinde kedi görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, arabasını ve toprağının olacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments