Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp şeklinde kutu görmek

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada kalp şeklinde kutu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olayları toparlayan, özetleyen veya aydınlatan konuşmalar yaparak insanların sizden etkilenmesini sağlayabilir veya yararlı tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada kalp şeklinde kutu görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde küpe görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kalp şekli görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kalp şekli çizmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp şekli görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kalp şeklinde çikolata görmek hasret gidereceğine, engellerin aşılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde ayna görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde balon görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments