Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız şekli görmek

Rüyada yıldız şekli görmek

Rüyada yıldız şekli görmek huzur içinde yaşayacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sağlığının bozulmayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada yıldız şekli gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Rüyada yıldız şeklinde altın görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yıldız şeklini görmek borçlarını ödeyeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına işarettir.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yıldız şekli görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık şeklinde yılan görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kısmetinin bollaşacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalettir.

Rüyada kalp şeklinde ayna görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kedi şeklinde cin görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada hilal şekli görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments