Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp şeklinde bulut görmek

Rüyada kalp şeklinde bulut görmek

Rüyada kalp şeklinde bulut görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde bulut gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde içine kapanık tutumlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada kalp şeklinde bulut görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada at şeklinde bulut görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada melek şeklinde bulut görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, huzurunun kaçacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada insan şeklinde bulut görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Rüyada kalp şeklinde pasta görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada kalp şeklinde altın görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalettir.

Rüyada kalp şekli çizmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kalp şeklinde hediye almak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments