Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta kaplumbağa görmek

Rüyada yatakta kaplumbağa görmek

Rüyada yatakta kaplumbağa görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, ticaretin açılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta kaplumbağa gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyle uzlaşabileceğiniz bir açı yakalamaya bakmalısınız.

Rüyada yatakta kaplumbağa görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek parasının ve makamının artacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağanın çoğaldığını görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada koşan kaplumbağa görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa su vermek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa taşımak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına yorulur.

Rüyada ev kaplumbağası görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments