Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kaplumbağa görmek

Rüyada hasta kaplumbağa görmek

Rüyada hasta kaplumbağa görmek büyük bir yükten kurtulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta kaplumbağa gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada hasta kaplumbağa görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işlerinin baltalanacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağa örmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa aldığını görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, gözünün yaşını sileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kaplumbağa görmek birikiminin artacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağayı uçarken görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağayı atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments