Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağayı öldürmek

Rüyada kaplumbağayı öldürmek

Rüyada kaplumbağayı öldürmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağayı öldürmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağayı öldürmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yapılan ahlaksız davranışlara işarettir.

Rüyada kaplumbağa öldürdüğünü görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa öldüğünü görmek rahat edeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa öldürmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet eder.

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, aşkının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın öldüğünü görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa öldürmeye çalışmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments