Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan dışkısına basmak

Rüyada hayvan dışkısına basmak

Rüyada hayvan dışkısına basmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan dışkısına basmak gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Rüyada hayvan dışkısına basmak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada inek dışkısına basmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek dışkısına basmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, borçlanacağına alamet eder.

Rüyada dışkıya basmak biraz dinleneceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada insan dışkısına basmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvan dışkısı temizlemek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, yeni bir semte taşınılacağına işarettir.

Rüyada hayvan dışkısı yemek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada hayvan dışkısının içine düşmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments