Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa binmek

Rüyada kaplumbağa binmek

Rüyada kaplumbağa binmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa binmek gördüyseniz:

  • Başarmak için çok çalıştığınız konulara sahip çıkmalısınız.

Rüyada kaplumbağa üzerine binmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, kazancın yetmez olacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağaya binmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa binmek insanları kandıracağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada dikenli kaplumbağa görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağalar görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa kafası görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, gelirinin düşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments