Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağaya binmek

Rüyada kaplumbağaya binmek

Rüyada kaplumbağaya binmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağaya binmek gördüyseniz:

  • Belli öneri, teklif, davetlerin gerçeğe dönüşme olasılığı yüksek görünüyor.

Rüyada kaplumbağa binmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağaya binmek günden güne sorunlarının artacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa üzerine binmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kaplumbağa görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa tarafından ısırılmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, şöhret ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa satın almak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşan kaplumbağa görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments