Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzağı beslemek

Rüyada buzağı beslemek

Rüyada buzağı beslemek maddi açıdan dibe vurulacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzağı beslemek gördüyseniz:

  • Bakış açınızı anlamayan kişilere bazı şeyleri açıklamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada buzağı beslemek işlerinin hemen hallolacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada buzağılı inek görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı buzağı görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet eder.

Rüyada dana buzağı görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada üçüz buzağı görmek yaşamın kolay hale geleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına inanılır.

Rüyada ikiz buzağı doğduğunu görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, suç işleyeceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına inanılır.

Rüyada buzağı öldüğünü görmek beden sağlığının zarar göreceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada erkek buzağı görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments