Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak

Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak

Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, dertlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak seçkin bir eleman haline geleceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşla karşılaşmak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, durgunlaşacağına, işbirliği içinde olacağına delalettir.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalettir.

Rüyada köpekle karşılaşmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada akrabayla karşılaşmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada hamile kadınla karşılaşmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments