Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplana binmek

Rüyada kaplana binmek

Rüyada kaplana binmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, elinin darda kalmayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, en tepkedeki kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kaplana binmek gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Rüyada kaplana binmek önünün açık olacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kaplan görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kaplan yavruları görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada denizde kaplan görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan ve kaplan görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vahşi kaplan görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına yorulur.

Rüyada kaplan ve kedi görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada turuncu kaplan görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments