Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi kaplan görmek

Rüyada vahşi kaplan görmek

Rüyada vahşi kaplan görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kendisini geliştireceğine alamet eder.

Rüyada vahşi kaplan gördüyseniz:

  • Uzakta oturan yakınlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

Rüyada vahşi kaplan görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vahşi kurt görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerinde kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada vahşi kurt öldürmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada vahşi domuz görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet eder.

Rüyada vahşi hayvan tarafından kovalanmak yalnız kalınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına işaret eder.

Rüyada vahşi kurt sürüsü görmek kazancın günden güne artacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına inanılır.

Rüyada vahşi hayvanı öldürmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvan görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments