Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kaplan görmek

Rüyada denizde kaplan görmek

Rüyada denizde kaplan görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizde kaplan gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Rüyada denizde kaplan görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplanla konuşmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı kaplan görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kaplan görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada kaplan tarafından kovalanmak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplanın saldırısına uğramak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine rivayet eder.

Rüyada kaplan tutmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan sahibi olmak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments