Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ve kaplan görmek

Rüyada yılan ve kaplan görmek

Rüyada yılan ve kaplan görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan ve kaplan gördüyseniz:

  • Bazı olayların gidişatını sizin diğerlerine olan davranışlarınız belirliyor.

Rüyada yılan ve kaplan görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına yorulur.

Rüyada kaplan ve yavrusunu görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada kaplan ve kurt görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, iç huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kaplan doyurmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kaplan görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kaplan tarafından kovalandığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada turuncu kaplan görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet eder.

Rüyada kaplana binmek merdiven atlayacağına, iftiraya uğrayacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments