Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan ve kedi görmek

Rüyada kaplan ve kedi görmek

Rüyada kaplan ve kedi görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplan ve kedi gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Rüyada kaplan ve kedi görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalettir.

Rüyada kaplan sevdiğini görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplanla oyun oynamak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, koltuğunun da yükseleceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada ayı ve kaplan görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bengal kaplanı görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada kaplan sesi duymak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, karlı işler yapacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret eder.

Rüyada denizde kaplan görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, belalardan korunacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kaplan gözü mek rahata ereceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments