Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kaplan görmek

Rüyada evin içinde kaplan görmek

Rüyada evin içinde kaplan görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, karlı işler alacağına, şansının açılacağına, her daim bereketli işler yapacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde kaplan gördüyseniz:

  • Hiçbir konuya yalnız devam etmeniz gerekmiyor.

Rüyada evin içinde kaplan görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada evinde kaplan görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde cami görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin içinde köpek görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına inanılır.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde helikopter görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada evin içinde civciv görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde ahtapot görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments