Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan kaplan görmek

Rüyada aslan kaplan görmek

Rüyada aslan kaplan görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, büyük özgüven kazanacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, rahat nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan kaplan gördüyseniz:

  • Aslında onun kasıtlı bir haraketi olmayabilir.

Rüyada kaplan ve aslan görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, suçlamalardan aklanılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan aslan görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan kaplan köpek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada aslan veya kaplan görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada aslan ve kaplan görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan ve kaplan yavrusu görmek yeni bir çevre edinileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments